ΧΥΤΟΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.

Στοιχεία επικοινωνίας
ΒΙ.ΠΑ. Σχιστoύ, 18863, Πέραμα
T : 210 4174001
F : 210 4310086

Από το 1974 στον Πειραιά όπου ξεκίνησε τη λειτουργία της η ΧΥΤΟΤΕΧΝΙΚΗ και για 33 χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο χώρο της ναυπηγοεπισκευής έχοντας συνεργαστεί με όλες τις ναυτιλιακές εταιρίες και με τα μεγαλύτερα μηχανουργεία του χώρου.

Το 2007 η εταιρία μας μεταφέρθηκε στις νέες εγκατάστασης της στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού στο Πέραμα εκσυγχρονίζοντας τον εξοπλισμό και υιοθετώντας νέες τεχνολογικές εφαρμογές.

Η εταιρία μας διαθέτει ειδικό τμήμα μελέτης, σχεδιασμού και κατασκευής προτύπων (μοντέλων).

Πραγματοποιούμε χυτεύσεις μετάλλων με τις πλέων σύγχρονες μεθόδους και κατασκευάζουμε εξαρτήματα από όλα τα κράματα αλουμινίου, χαλκού και χυτοσιδήρου. Έχουμε δυνατότητα κατασκευής χυτών έως 2000kg. Τα τελευταία χρόνια η εταιρία μας δραστηριοποιείται και στην ξηρά αναπτύσσοντας συνεργασία με μεγάλες εταιρίες όπως η Δ.Ε.Η. , Δ.Ε.Π.Α. , ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε. και όλες τις κατασκευαστικές. Τα εξαρτήματα που κατασκευάζουμε καλύπτουν κάθε ανάγκη π.χ. γρανάζια ,τροχαλίες ,ράουλα , εξαρτήματα κινητήρων και μηχανημάτων , φτερωτές , αντλίες , δέστρες για λιμάνια , χιτώνια , αντλίες, ibellers , καλούπια χύτευσης πλαστικού.