ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε.

Στοιχεία επικοινωνίας
ΒΙ.ΠΑ. Σχιστoύ, OT.11-12, 18863, Πέραμα
T : 210 4201853, 210 4208270
F : 210 4201897

Η εταιρία ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ, ιδρύθηκε το 1989 από τον κ. Ακτύπη Ευθύμιο ως συνέχεια μια 15-ετούς καριέρας ως μηχανικός και εργοδηγός μηχανών θαλάσσης σε αναγνωρισμένες επιχειρήσεις του κλάδου. Η ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ παρέχει έκτοτε υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης και επιθεώρησης κινητήρων εσωτερικής καύσης ΜΑΝ και MTU, έχοντας καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του πολυπληθούς πελατολογίου της.

Το 2008 η έδρα της εταιρείας μεταφέρεται σε ιδιόκτητο κτήριο συνολικής χωρητικότητας 1800 τμ, στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού. Στο τετραώροφο αυτό κτήριο λειτουργούν τα εξής τμήματα:

  • Υπερσύγχρονο συνεργείο κινητήρων με πέντε ξεχωριστούς χώρους για τις ισάριθμες ομάδες τεχνιτών. Κάθε ομάδα αποτελείται από 2 μηχανικούς με πλήρη μηχανολογική υποδομή, ειδικά εργαλεία και πλήρες εξοπλισμένο όχημα επισκευών. Στον συνολικό εταιρικό στόλο των επτά οχημάτων προστίθεται και γερανοφόρο όχημα για την κάλυψη των αναγκών επισκευών/μεταφοράς εξαρτημάτων και κινητήρων.
  • Τμήμα ανταλλακτικών MAN Genuine Parts®, για κινητήρες ΜΑΝ Marine με ικανό απόθεμα αποκλειστικά γνησίων ανταλλακτικών, για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
  • Τμήμα ανταλλακτικών MTU, με ικανό απόθεμα αποκλειστικά γνησίων ανταλλακτικών, για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η δραστηριότητα αυτή εκτελείται από την θυγατρική εταιρεία ΩΡΙΩΝ ΕΠΕ.
  • Νεοσύστατο τμήμα πώλησης καινούργιων κινητήρων ΜΑΝ Marine και MAN GenSets, με σκοπό την ακόμη πληρέστερη υποστήριξη των πελατών μας και την περαιτέρω διείσδυση της ΜΑΝ σε τομείς στους οποίους στο εξωτερικό έχει εδραιωθεί.

Τον Φεβρουάριο του 2011 η εταιρία έλαβε πιστοποίηση ISO 9001, από τον φορέα πιστοποίησης Bureau Veritas.

Από τον Οκτώβριο του 2014, η ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ, είναι πλέον και επίσημο μέλος του δικτύου ΜΑΝ Marine Engines, υπογράφοντας σύμβαση Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη Service της ΜΑΝ Marine Engines, παρέχοντας πλέον υπηρεσίες και προϊόντα σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του κατασκευαστή. Στα πλαίσια αυτής της εξουσιοδότησης παρέχουμε πλέον και υπηρεσίες κάλυψης εγγυήσεων, ανακλήσεων, υλοποίησης τεχνικών οδηγιών και βελτιώσεων της κατασκευάστριας, από ειδικευμένο προσωπικό με διαρκείς μετεκπαιδεύσεις.

Το προσωπικό μας είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο, πρόθυμο να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.