ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΝΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠ.ΠΑ.Σ

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου η βουλευτής Γεωργία Γεννιά είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο κ. Ι. Πολυχρονόπουλο του Επιχειρηματικού Πάρκου Σχιστού Περάματος καθώς και με τα Μέλη του Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΠ.ΠΑ.Σχιστού προκειμένου να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.

Όλοι συμφώνησαν ότι η λειτουργία της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης έχει άμεσο αντίκτυπο στην λειτουργία πολλών συναφών επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων. Η εξυγίανση και επαναλειτουργία των Ναυπηγείων του Σκαραμαγκά θα έδινε μοναδική ώθηση στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο. Ειδικά εν μέσω της κρίσης που μαστίζει την ελληνική κοινωνία, θα αποτελούσε ένα «φάρο» ελπίδας και ανάπτυξης δημιουργώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας και στηρίζοντας ουσιαστικά την οικονομία της χώρας.

Η ενεργοποίηση της παραγωγής μας είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου να πάμε μπροστά καθώς ο τουρισμός από μόνος του δεν αρκεί. Οι επιχειρήσεις οφείλουν να προβούν στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, ώστε να είναι βιώσιμες, και το κράτος οφείλει, από την πλευρά του, να στηρίξει της υγιείς επιχειρήσεις παρέχοντας ένα λειτουργικό νομικό πλαίσιο, ενισχύοντας τον ελεγκτικό μηχανισμό και την εφαρμογή των νόμων.

Η κ. Γεννιά θεωρεί ότι η ναυτιλία «στέκεται όρθια», παρά τις αντιξοότητες, και συνεχίζει να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ελληνικής οικονομίας, ότι ξεπερνάει τις κομματικές και τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός και ότι όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε προς την κατεύθυνση της ανασυγκρότησης της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης και εντέλει της οικονομίας μας.

share